KLIJENTI

Naša strategija je izgradnja dugoročnih odnosa i suradnje s klijentima. Razvojem takvih odnosa nastojimo zadržati postojeće, ali istodobno privući i nove klijente. Stvaranjem lojalnih klijenata postižemo konkurentnu prednost poduzeća.

U dosadašnjem, ali i budućem radu nastojimo uspostaviti uspješnu poslovnu suradnju s vodećim tvrtkama iz područja graditeljstva. U relativno kratkom vremenskom periodu poslovanja, sudjelovali smo u vrlo zahtjevnim projektima naših klijenata.

Naš tim zaposlenika je obučen za rad na najzahtjevnijim projektima visokogradnje te shodno tome sudjelujemo u izgradnji najvišeg objekta u Hrvatskoj, Dalmatia Tower, Split. Dalmatia Tower najviši je neboder u Hrvatskoj čija ukupna visina iznosi 135 metara, a visina krana 150 metara. U Hrvatskoj do sada nije zabilježena montaža krana kranom i to na objektu na toj visini, no naš tim je uspješno izvršio montažu, demontažu i sve ostale radove te smo stoga jako ponosni na navedeni uspjeh.

Sudjelujemo i na ostalim svim važnijim projektima u Hrvatskoj stoga nam se obratite s punim povjerenjem za uspješnu obostranu suradnju.

copyright © Mont-kran d.o.o. - obavezni podaci | website by getim.hr